Referenser

Kundernas uttalanden

Tf VD och försäljningschef Kraftringen Service

Tommy är en erfaren interimschef och modern ledare med mycket energi, kunskap och empati. Han är en visionär som är duktig på att kommunicera och driva förändringar. Han får sin ledningsgrupp att samarbeta mot en gemensam målbild och coachar cheferna in sin ledningsgrupp.

Projektledare för utveckling och implementering av energilösningar

Jag ser Tommy som en starkt drivande person med en stor innovativ förmåga och ett gediget kunnande. Som projektledare är han mycket ambitiös och arbetar tydligt mot målet. Tommy är en person som på ett avundsvärt sätt ser möjligheter där de flesta skulle ha sett svårigheter.

Rådgivning kring affärs- & verksamhetsutveckling

Tommy Lööf har en unik och mångårig kompetens inom affärsutveckling, energieffektivisering och projektledning. Han vet vilka framgångsfaktorerna är och vet vad han talar om. Han har en bred erfarenhet, allt ifrån industrier till fastigheter och energibolag. Det finns många som pratar om energieffektivisering, men Energykey levererar alltid över dina förväntningar.

Marknadsundersökning av företagsmarknaden

Tillsammans med Energykey gjorde vi en undersökning för att se hur våra företagskunder ser på oss och hur de skulle se oss som en samarbetspartner gällande energitjänster. Vi fick hjälp med allt från frågeunderlag till själva kundbesöken som genomfördes av Tommy tillsammans med vår personal. Rapporten som vi fick har vi haft mycket hjälp av i vårt fortsatta arbete med vårt varumärke och att stärka våra kundrelationer. Samarbetet har fungerat mycket bra med Energykey, då Tommy är väldigt kompetent och lätt att arbeta med.

Kunder